Z-Staffing verhuist in Paal-Beringen

afbeelding wij zijn verhuisd

Om haar nichewerking in Limburg onder één dak te brengen, koos Z-Staffing onlangs voor de opstart van één groot nichekantoor in Paal. Het nieuwe nichekantoor biedt de nodige infrastructuur voor de organisatie van infosessies en opleidingen. Bovendien kunnen de nicheconsultants, die gespecialiseerd werken in bepaalde sectoren, er mekaar versterken in hun dagdagelijks werk voor klanten en uitzendkrachten.

“Omdat het vroegere hoofdkantoor aan de Industrieweg 57 B in Paal het ideale pand was voor dit provinciale nichekantoor, beslisten we om met het hoofdkantoor te verhuizen naar een aangelegen pand”, vertelt Pascal Meuris, CEO bij Z-Staffing. “De nicheconsultants zaten voordien verspreid in onze vestigingen van Genk en St-Truiden, terwijl ze op eenzelfde projectmatige manier werken voor hun klanten. We zijn ervan overtuigd dat we hun werking nog versterken door ze samen te brengen.”

Sinds de verhuis op 12 mei heeft Z-Staffing nu dus 3 panden in gebruik op het Industrieterrein Ravenshout m.n.:

  1. Het kantoor aan de Industrieweg 57 blijft toegankelijk voor algemene arbeidersprofielen;
  2. Het pand aan de Industrieweg 57 B (2 deuren verder) is specifiek voor profielen in de sectoren cleaning (schoonmaak en dienstencheques), call (callcenters) en office (bedienden en kader). Op de benedenverdieping blijft er ook het strijkatelier;
  3. Het hoofdkantoor is verhuisd naar de Buntjesstraat 18. Dit is in feite het kantoor boven dat van de Industrieweg 57 maar met een aparte ingang om de hoek.

“De overschakeling naar één nichekantoor per provincie, betekent niet dat de andere vestigingen zullen sluiten,” aldus nog Pascal Meuris. “Deze blijven behouden als algemene arbeiderskantoren, voor vacatures die buiten onze nichewerking vallen.  In Limburg blijft het kantoor van St-Truiden continu geopend en zal dat van Genk toegankelijk zijn als een ‘hub’ waar mensen op afspraak terecht kunnen.”

Z-Staffing heeft momenteel ook kantoren in Antwerpen, Boom en Charleroi, met een hub in Luik. De opstart in Mechelen en Gent is concreet gepland voor dit voorjaar.

Meer gegevens over onze kantoren vind je via http://z-staffing.org/zstaffing/kantoren.html.

 

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 15 mei 2014, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: