Uitzendkracht Moustafa Fouad kreeg vast contract als operator/heftruckchauffeur

fotofouadmoustafa

Het volcontinu systeem geeft me afwisseling en dat is perfect voor mij!

Het team van Z-Staffing St-Truiden zwaaide onlangs weer één van haar uitzendkrachten uit. Moustafa Fouad Abdel-Moneim Hassan (33 jaar) kreeg zijn vast contract als operator/heftruckchauffeur bij de firma Citrique in Tienen. Hij wil een voorbeeld zijn voor andere kandidaten.

“Via de infosessie van Sarah van Z-Staffing werd ik voorgesteld voor het zomerproject bij Citrique. Ik kon opstarten in april en werkte tot september. Na mijn 3 weken vakantie werd ik al terug opgeroepen om deel uit te maken van hun vaste bezetting. Het volcontinu systeem van 7 dagen werken en 2 dagen vrij, is perfect voor mij. Het biedt me voldoende afwisseling en is bovendien heel goed betaald. Ik had al voor meerdere uitzendkantoren gewerkt maar Z-Staffing is echt het beste. Ik heb er nooit problemen gehad en kon er altijd terecht. Intussen heb ik mijn vast contract gekregen bij Citrique maar ik kan alle uitzendkrachten aanraden om voor Z-Staffing te werken.”

Z-Staffing St-Truiden is momenteel op zoek naar zo’n 20 kandidaten operators/heftruchauffeurs voor de komende zomerprojecten. Heb jij interesse voor deze job? Schrijf je dan in voor één van onze infosessies via http://z-staffing.org/News/agenda.php. Meer info over de jobomschrijving vind je via http://z-staffing.org/Search/vacature_detail.php?vacature_id=6617

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 6 maart 2014, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: