Op zoek naar de juiste beroeps- of studiekeuze? Bezoek Z-Staffing vandaag op de SID-IN beurs.

fotoVerruimjeHorizon2014

De komende dagen organiseren de Limburgse CLB’s en Syntra Limburg voor de tweede keer een SID-IN beurs over beroepen en aansluitende opleidingen. Hiermee willen de organisatoren en deelnemende exposanten aan jongeren informatie geven voor hun toekomst. Alle informatie m.b.t. verdere studies, afstudeerrichtingen en de huidige en toekomstige arbeidsmarkt zal op deze beurs zo ruim mogelijk meegegeven worden aan de bezoekers. Weet jij al wat je wil worden? Denk jij al serieus over je toekomst na? Of heb jij absoluut nog geen idee welke richting je op wil? Een juiste beroepskeuze maken is belangrijker dan je denkt! Het vormt de basis voor je toekomst.

De “Verruim je Horizon” beurs gaat door in SYNTRA Limburg campus Hasselt (Gouverneur Verwilghensingel 40) en er zijn meer dan 60 exposanten uit diverse sectoren aanwezig. Deze kan je bezoeken aan de hand van 7 routes: Algemene route; Hout, bouw en groen; Horeca, voeding en toerisme; Techniek; Transport, logistiek en mobiliteit; Veiligheidsberoepen; Zorg, diensten en creatieve beroepen.

De beurs is enkel vandaag 27 februari (van 16u tot 19u) open voor het grote publiek. De overige uren zijn georganiseerde bezoeken van scholen ed. Onze medewerkers van Z-Staffing kun je vinden in lokaal G 148 (algemene route). We hopen veel studenten en/of werkzoekenden te mogen verwelkomen aan onze beursstand. Je kan bij ons terecht met al je vragen over tewerkstellingsmogelijkheden in verschillende sectoren en over kortlopende opleidingen met concreet zicht op werk!

Voor meer info over de beurs kun je terecht op de website http://www.verruimjehorizon.be. Wil je concrete informatie over beroepen of opleidingen via Z-Staffing, neem dan contact op met onze kantoren via http://z-staffing.org/zstaffing/kantoren.html.

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 27 februari 2014, in Uncategorized en getagd als , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: