Succesvolle ontbijtmeeting met Antwerpse arbeidsmarktpartners

fotoontbijtseminarie
In navolging van de geslaagde editie in Limburg eerder dit jaar, organiseerde Z-Staffing gisteren, samen met VDAB en het VFU (Vormingsfonds voor uitzendkrachten), een ontbijtmeeting met Antwerpse arbeidsmarktpartners, die talrijk aanwezig waren. De sessie vond plaats onder het motto ‘Samen aan het WERK VOOR IEDEREEN’.
Luc Hostens, Provinciaal Directeur Arbeidsmarktbeheer bij VDAB, sprak de aanwezigen toe over het belang van een goede samenwerking met partners. VDAB zet hier zelf veel op in en juicht initiatieven toe die hiertoe bijdragen. Alle arbeidsmarktpartners hebben eenzelfde doel m.n. het vinden van een gepaste job voor de vele werkzoekenden.
Mieke Verstegen, Sectorconsulent bij het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten, gaf een toelichting over de gerealiseerde projecten om verschillende doelgroepen te informeren over uitzendarbeid. Het VFU vormt hiermee o.a. een brug tussen uitzendkantoren en arbeidsmarktactoren.
Pascal Meuris, Managing Director van Z-Staffing, gaf de aftrap voor de speeddating en riep alle aanwezigen op om ‘samen’ werk te maken van ‘werk voor iedereen’. Bij een lekker ontbijt werden vele persoonlijke contacten gelegd met een geslaagd doel van de sessie als gevolg.
De presentatie van de sessie kan opgevraagd worden bij Silvy Ulenaers via silvy.ulenaers@z-staffing.org of 011/77.14.57.

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 15 november 2013, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: