Laatstejaarsstudente marketing sluit haar stage bij Z-Staffing af met goed gevoel

fotoasma

“Mijn naam is Asma Assouti en als studente marketing sluit ik mijn opleiding af met een stage. Deze stage heb ik gedaan bij Z-Staffing op de afdeling Marketing en Communicatie. Gedurende tien weken heb ik gewerkt aan een project. Het project had als doel om na te gaan wat de doelgroepen van Z-Staffing verwachten op vlak van communicatie op de website en social media. Door de begeleiding van Silvy Ulenaers en andere collega’s heb ik dit project tot een goed einde gebracht. De feedback die ik kreeg, heeft ervoor gezorgd dat ik beter werd in hetgeen ik moest doen. Persoonlijk heb ik goede herinneringen aan de stageperiode. De aangename sfeer bij Z-Staffing heeft ervoor gezorgd dat ik mijn stage goed heb kunnen doen. Ik werd hartelijk ontvangen op mijn eerste dag en doorheen de stage voelde ik me als één van de medewerkers. Ook de laatste dag werd aangenaam afgesloten met de bijbehorende cadeau’s. Terug kijken op mijn stage doe ik met een goed gevoel. Hier wil ik Silvy Ulenaers en de andere medewerkers van Z-Staffing hartelijk voor bedanken.”

Vanuit Z-Staffing bedanken we Asma voor haar succesvolle stageperiode en wensen haar nog veel succes in haar verdere carrière!

Ben je ook geïnteresseerd voor een stage bij Z-Staffing? Aarzel dan zeker niet om je kandidaat te stellen via
http://z-staffing.org/zstaffing/werken-in-ons-bedrijf.html

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 1 juli 2013, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: