Kies, zoals Dilek, voor een studentenjob in de voeding via Z-Staffing Paal

fotodilek2

Dilek heeft een studentenjob om op te eten!

“Hallo, mij naam is Dilek en sinds een maand werk ik, in oproepsysteem, als jobstudent bij een voedingsbedrijf in Molenstede. Regelmatig werk ik er ook op zaterdag en in de zomervakantie ga ik er zeker aan de slag. Het leuke aan dit bedrijf is dat er een hele fijne sfeer is tussen de collega’s. Je voelt je al vlug thuis, omdat Z-Staffing je vooraf in een infosessie heel goed informeert over het bedrijf waar je terechtkomt. Bovendien krijg je als jobstudent een meter of peter toegewezen. Zij begeleiden je en helpen je als je vragen hebt bij het maken van groentesalades, noodle-bowls of warme en koude pastaschotels. Zo werkt iedereen op een hygiënische manier samen om tot een geslaagd product te komen. Echte teamspirit! Deze slaatjes vind ik dan later terug in de rekken van verschillende supermarkten. Ik kan dan echt met fierheid zeggen: Hier heb ik aan bijgedragen!
Ook tijdens de middag mogen wij genieten van onze creaties. Er staat een grote koelkast in de lunchruimte waar we naar hartenlust van de slaatjes mogen proeven. Een job om op te eten dus!”

Wil jij collega-student van Dilek worden? Solliciteer dan vlug voor de vacature op onze website via http://z-staffing.org/Search/vacature_detail.php?vacature_id=5904

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 30 mei 2013, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s