Z-Staffing zoekt dringend 40 callagents (m/v) regio Limburg en Herstal

thumb_Fotoleghetuitklein

Kun jij het goed uitleggen? Maak er dan je JOB van!

Als callagent bel je bestaande klanten op en stel je hen nieuwe promoties of speciale acties voor. Ook bel je klanten om te informeren of ze tevreden zijn van de geleverde service of om nieuwe producten te verkopen. Je overtuigt de klant met de nodige argumentatie zodat je de vooropgestelde targets behaalt.

Profiel | Je beschikt over een enthousiasme dat aanstekelijk werkt. Je bent een resultaatgericht verkoopstalent en kan vlot met een PC overweg. Je bent bereid om voltijds (8u/dag) te werken van maandag tot vrijdag tussen 8 uur en 20 uur. Een goede kennis van het Frans is een bijkomende troef!

Aanbod | Je krijgt een degelijke opleiding. Afhankelijk van je ervaring krijg je ofwel een intensieve opleiding tot callagent gedurende 3 weken of start je onmiddelijk in een specifieke klantgerelateerde opleiding. Je wordt tewerkgesteld in een zeer aangename en dynamische werkomgeving. Je krijgt een aantrekkelijk loon en reële doorgroeimogelijkheden.

Het is een veel voorkomende misvatting dat deze functie enkel telefoneren omvat. Je hebt voldoende contact met jouw collega’s en dat zorgt voor een leuke werksfeer. Bovendien kan je veel ervaring opdoen, op communicatief en commercieel vlak, die je kan gebruiken in je verdere carrière. Het is een afwisselende job omdat je in contact komt met verschillende klanten en projecten.

Z-Staffing Call specialiseert zich in het zoeken van de juiste persoon voor de juiste call functie. Wij zoeken mensen die van nature uit communicatief of commercieel zijn of, die na een opleiding, deze kwaliteiten kunnen bezitten. Tijdens onze afspraak screenen we je en geven we de nodige tips en trics om te groeien naar een call functie. Wij werken vnl. in de regio’s Limburg en Herstal en zijn altijd op zoek naar mensen die in een callcenter willen werken.

Wie geïnteresseerd is om meer te weten over onze vacatures, kan contact opnemen met:
Z-Staffing Call
Tiensesteenweg 168 C bus 2
3800 ST-Truiden
Tel. 011/48.08.90
Mail: call@z-staffing.org

Meer weten over een job als callagent? Surf naar http://www.leghetuit.be

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 28 mei 2013, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: