Solliciteer vanaf nu ook met je LinkedIn profiel bij Z-Staffing Office

logootys

Als specialist in de rekrutering kent Z-Staffing de noden van haar klanten en kandidaten als geen ander. Snelheid en accuraatheid zijn key-factoren. Twee factoren die moeilijk te combineren zijn, maar vandaag hebben we een oplossing. Via het rekruteringsysteem van OTYS Recruiting Technologies combineren we snelheid en accuraatheid met gemak.

De ideale kandidaat voor de job. Het is een cliché, we geven het toe, maar bij Z-Staffing maken we van dit cliché onze missie.
Daarom is de businessunit Z-Staffing Office sinds kort gestart met het systeem van OTYS, specifiek voor de rekrutering en matching van bedienden en kaderleden. Kandidaten kunnen zich voortaan makkelijk inschrijven door hun LinkedIn profiel te koppelen in plaats van telkens een grote vragenlijst in te vullen. Als kandidaat solliciteer je snel en accuraat met jouw LinkedIn-profiel. Maar daar stop het niet. Via de handige koppeling tussen kandidaten en vacatures, wordt het eenvoudig om de ideale match te vinden. Een groot voordeel voor de kandidaat en het bedrijf.

OTYS zorgt er ook voor dat elke kandidaat de opvolging krijgt die hij of zij verdient. Solliciteren is een intensieve bezigheid en daar zijn we ons bij Z-Staffing van bewust. Dankzij OTYS hebben we de mogelijkheid om het proces van elke kandidaat nauwgezet op te volgen. Dit resulteert in een correcte en professionele opvolging voor elke kandidaat op elk moment in het sollicitatieproces.

Z-Staffing Office gebruikt OTYS ook om haar vacatures te verspreiden via hun social media kanalen. Geïnteresseerde kandidaten kunnen Z-Staffing Office volgen op:
http://www.facebook.com/zstaffingoffice
http://www.linkedin.com/company/z-staffing
http://www.twitter.com/zstaffingoffice
http://www.zstaffing.wordpress.com
http://office.z-staffing.org

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 17 mei 2013, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: