Help ons innoveren en geef je ongezouten mening over de Z-Staffing website

afbeelding website

Bij Z-Staffing staan we voor ‘Good work, great job’. Om dat te garanderen, blijven we innoveren.

Onze nieuwe website is sinds een half jaar actief en dit is voor Z-Staffing het ideale moment om een eerste tevredenheidsenquête uit te voeren bij onze doelgroepen van bedrijven, kandidaten en gezinnen (i.h.k.v. onze afdeling dienstencheques).

Om jou een optimale service te bieden, willen we je vragen om je mening met ons te delen. De website is voor ons een belangrijke communicatietool en we willen er graag voor zorgen dat je er steeds terecht kan voor alle nodige informatie.

Deelnemen aan de enquête kun je door te klikken op de enquête-link, onderaan op de homepagina van Z-Staffing http://www.z-staffing.org, of via het pop-up scherm dat verschijnt tijdens het surfen op de site.

Z-Staffing bedankt je hartelijk voor je medewerking en stelt je feedback op prijs!

Heb je nog vragen over deze enquête? Neem dan gerust contact op met Silvy Ulenaers op het nummer 011/77 14 57 of via silvy.ulenaers@z-staffing.org

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 8 mei 2013, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: