Bedrijf in sector elektriciteit (PC 149.01)? Ontvang nu opleidingspremies van Vormelek voor VCA-opleidingen van Z-Staffing

icons vormelek

Bent u als onderneming actief in de elektriciteitssector en vindt u het belangrijk dat uw medewerkers op de hoogte zijn van alle basisregels inzake veiligheid en gezondheid? Of werkt u als onderaannemer voor een VCA-gecertificeerd bedrijf dat attesten van uw medewerkers vraagt?

Bij Z-Staffing kan u uw medewerkers inschrijven voor één van onze open opleidingen VCA-basis en/of VCA-VOL (voor operationeel leidinggevenden) of u kan een opleiding op maat van uw onderneming aanvragen voor groepen.

Sinds kort zijn onze VCA-opleidingen ook erkend door Vormelek vzw, het opleidingscentrum voor alle werkgevers en werknemers in PC 149.01.

Dit houdt in dat u voor elke arbeider die de opleiding van 8u volgt, een premie van € 15,50 per gevolgd lesuur krijgt. Deze premie wordt afgebouwd van het premiekrediet van uw onderneming bij Vormelek.

U moet de premie bij Vormelek aanvragen, ten laatste 3 werkdagen voor de start van de opleiding. Dit kan via http://www.vormelek-formelec.be.

Belangrijk voordeel voor KMO’s is ook dat de premie cumuleerbaar is met de KMO-portefeuille waarvoor Z-Staffing erkend is.

Voor meer info over de opleidingen van Z-Staffing Consultancy, kan u ook terecht op http://z-staffing.org/specialisaties/training.html of bij tom.willems@z-staffing.org.

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 30 april 2013, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: