Fiets op 8 juli mee met Z-Staffing en ‘Tour 2013 zonder doping’ voor Unicef

Tour2013ZonderDoping

Z-Staffing steunt het fietsproject ‘Tour 2013 Zonder Doping’ (www.tour2013zonderdoping.be), een initiatief van 4 vrienden die de uitdaging aangaan om de volledige 100ste editie van de Tour (3.360 km) te fietsen, ZONDER doping maar wel VOOR kinderen.

Dimitri, Tom, Benoit en Frédéric willen met dit initiatief de negatieve bijklank van de wielersport counteren door middel van een uniek project.

“Via giften en sponsoring zamelen we geld in voor UNICEF België. Daarmee sturen we fietsen naar ontwikkelingsgebieden waardoor er meer kinderen naar school kunnen en afgelegen dorpen sneller medische hulp kunnen ontvangen.”

Z-Staffing treedt op als één van de sponsors van het fietsproject omdat dit volledig past in onze visie,” vertelt managing director Pascal Meuris. “Wij leerden de organisatoren kennen als een jong, ambitieus en sociaal geëngageerd team dat er alles aan wil doen om de wereld een stapje vooruit te helpen door middel van hun passie, het wielrennen. Als Z-Staffing kunnen we ons dus alleen maar trots voelen om een project als dit te steunen. Wij stomen ons team alvast klaar om mee te fietsen voor een betere wereld.”

Ben je zelf geïnteresseerd om te sponsoren, of wil je het Z-Staffing wielerteam vervoegen op maandag 8 juli (de dag voor de Profs) voor de rit van 193 km tussen Saint-Gilda-des-Bois en Saint Malo aan de prachtige atlantische oceaan, neem dan contact op via onderstaande gegevens:

Mattias Celis op het nummer 0498 25 59 68 of mattias.celis@z-staffing.org

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 16 april 2013, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: