Z-Staffing start 7-daagse opleiding voor kandidaten industriële reinigers

fotoindustrialcleaning

In samenwerking met VDAB Antwerpen start Z-Staffing aanstaande donderdag 4 april weer een nieuwe opleiding voor werkzoekende kandidaten industriële reinigers.
“Voor deze opleiding moeten de kandidaten geen specifieke opleiding of ervaring hebben”, vertelt instructeur Tom Willems. “Onze projectconsultants screenen de geïnteresseerden op hun competenties en iedereen die geschikt is, komt in aanmerking.” De opleiding duurt 7 dagen en is heel intensief want de kandidaten moeten in totaal maar liefst 4 examens afleggen voor het behalen van hun attesten VCA, IS-081 (werken met onafhankelijke adembescherming), IS-007 (veiligheidswacht van besloten ruimten) en SIR HDS (hogedrukspuiter). Als industriële reiniger werk je vnl. op petrochemische sites en werven waar je rioolputten, buizen, leidingen en silo’s schoonmaakt. Je moet nauwkeurig de veiligheidsregels kunnen naleven en mag geen hoogte-, dieptevrees of claustrofobie hebben. Het is fysiek zwaar en vuiler werk met flexibele uren maar daar staat een goede verloning tegenover.

Z-Staffing organiseert meerdere opleidingen voor industriële reinigers in de regio’s Antwerpen, Kempen en Limburg. Geïnteresseerde kandidaten kunnen zich altijd aanmelden bij Z-Staffing Paal op het nummer 011/24 12 17 of paal@z-staffing.org.

Roel Mikkers is één van de uitzendkrachten die hun vaste job kregen dankzij de opleiding industrieel reiniger. Zijn getuigenis kun je lezen op http://z-staffing.org/werknemer/getuigenissen.html

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 2 april 2013, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: