Uitzendkracht Ilyes Aboud krijgt vast contract bij Callexcell

Ilyes Aboud kreeg zijn vast contract bij Callexcell

Ilyes Aboud kreeg zijn vast contract bij Callexcell


Ilyes Aboud startte een jaar geleden via Z-Staffing St-Truiden op bij onze klant Callexcell en heeft er intussen zijn vast contract gekregen.
Jurgen Brems, project consultant bij Z-Staffing Call, getuigt: “Dankzij onze goede samenwerking met Le Forem, ontmoetten we Ilyes voor het eerst tijdens één van onze infosessies in Luik. Hij had geen specifieke commerciële opleiding of ervaring, maar uit onze testen bleek dat hij zeker de nodige competenties had voor de vacature van ‘outbound sales’. Hij kon dus snel opstarten en kreeg een goede begeleiding bij Callexcell. Voor ons was hij de perfecte uitzendkracht: hij is zodanig gemotiveerd dat hij elke dag de afstand van Luik naar St-Truiden zonder problemen aflegt en bovendien was hij bijna nooit ziek. Zijn vast contract heeft hij dus dubbel en dik verdiend!” Als dank voor de goede samenwerking met Z-Staffing, beloonde Ilyes onze collega’s van St-Truiden onlangs met pralines en taart. Daar werd lekker van gesmuld. Via deze weg willen we Ilyes nog feliciteren en we wensen hem veel succes in zijn verdere loopbaan!

Het verhaal van Ilyes vind je ook op de site van Callexcell via volgende link: http://www.callexcell.be/?post_type=person&p=746

Wie meer info wil over een job als callagent, kan terecht op onze site http://www.leghetuit.be of bij Z-Staffing Call op 011/48.08.90 of call@z-staffing.org.

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 14 maart 2013, in Uncategorized en getagd als , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: