Succesvolle ontbijtmeeting met Limburgse arbeidsmarktpartners

fotoontbijtseminarie
Onder het motto ‘Samen aan het WERK VOOR IEDEREEN’ organiseerde Z-Staffing vandaag, in samenwerking met VDAB Limburg en het VFU (Vormingsfonds voor Uitzendkrachten) een ontbijtmeeting voor Limburgse arbeidsmarktpartners. Hilde Baerten, Provinciaal Directeur Arbeidsmarktbeheer bij VDAB, sprak de aanwezigen toe over de stijgende Limburgse werkloosheidscijfers en het dalende jobaanbod. Daarnaast vertelde ze over het actieplan dat VDAB heeft uitgewerkt om de neerwaartse cijfers om te buigen. Vooral matching op competenties, werkplekleren en een eigen innovatieve organisatie staan centraal in deze aanpak.
Alice Hermans, Sectorconsulent bij het Vormingsfonds voor Uitzendkrachten, deed een oproep voor een ‘engagement naar werk’ van cursisten in gezamelijke opleidingsprojecten.
En Pascal Meuris, Managing Director van Z-Staffing, gaf de aftrap voor de speeddating en riep alle aanwezigen op om ‘samen’ werk te maken van ‘werk voor iedereen’. Bij een lekker ontbijt werden vele persoonlijke contacten gelegd met een geslaagd doel van de sessie als gevolg. We gaan dit zeker op korte termijn herhalen in andere provincies.
De presentatie van de sessie kan opgevraagd worden bij Silvy Ulenaers via silvy.ulenaers@z-staffing.org of 011/77.14.57.

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 26 februari 2013, in Uncategorized en getagd als , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: