Z-Staffing Charleroi in een nieuw jasje en voortaan ook op Facebook

fotoCharleroi
Het kantoor in Charleroi is de eerste vestiging van Z-Staffing in Wallonië. “Dit betekende ineens de overstap naar een volledige tweetaligheid,” aldus managing director Pascal Meuris, “en we zijn fier dat we dit als kleinere speler hebben kunnen realiseren. De regio rond Charleroi is geen gemakkelijke regio m.b.t. tewerkstelling maar we zijn ervan overtuigd dat we de komende jaren zeker ook in Wallonië het verschil kunnen maken voor onze klanten. De nood aan goede opleiding en begeleiding naar werk zal daar misschien nog meer doorwegen dan in Vlaanderen.”
Het kantoor houdt zich vooral bezig met projecten in de cleaning en (metaal-)industrie en rekruteert in Wallonië ook heel wat franstalige kandidaten voor onze callcenter klanten.

Alle geïnteresseerde kandidaten en klanten kunnen contact opnemen met Isabelle Simon, Office Manager, en haar collega Marlène De Stercke, Consulente.
Z-Staffing Charleroi
Boulevard Jacques Bertrand 2
6000 Charleroi
071/20.45.90
charleroi@z-staffing.org

Het kantoor heeft vanaf vandaag ook een eigen facebookpagina http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn#!/pages/Z-Staffing-Charleroi/578628672165310

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 7 februari 2013, in Uncategorized en getagd als , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: