Z-Staffing opent nieuw kantoor in Boom

fotojoeryenwendygroot
“Z-Staffing had van bij het begin in 2004 al een kantoor op het Eilandje (Bataviastraat) maar nu is er dus een tweede Antwerpse vestiging in de gemeente Boom”, vertelt Office Manager Joery Caluwaerts. “Iedereen kan bij ons terecht in de Colonel Silvertopstraat. Ons kantoor is elke werkdag open van 8.30u tot 12.30u en van 13.30u tot 17.30u. We bieden niet alleen maatoplossingen voor bedrijven maar ook voor onze kandidaten!”
Consulente Wendy Leemans en Joery hebben beiden ervaring in de uitzendsector en kozen bewust voor de specifieke aanpak van Z-Staffing. ‘Projectwerking is volledig ons ding en met de specialisaties in cleaning, logistiek en techniek zijn we ervan overtuigd dat we van dit kantoor een succes kunnen maken in deze regio’, aldus nog Joery.

Voor meer info kan u steeds terecht bij :
Z-Staffing Boom
Colonel Silvertopstraat 6
2850 Boom
Tel. 03/450.73.40
Fax 03/450.73.49
boom@z-staffing.org

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 25 januari 2013, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: