Gezocht: 220 kandidaten brand- en veiligheidswachten voor Antwerpse Haven

fotosafety

Het kantoor van Z-Staffing Antwerpen is op zoek naar minstens 220 kandidaten om vacatures in te vullen voor brand- en veiligheidswacht in de Haven van Antwerpen.

Brand- en veiligheidswachten voeren vooral preventieve controles uit. Bijvoorbeeld als er machines worden stilgelegd voor onderhoud, of bij brandgevaarlijke werken, is het toezicht op de veiligheid geen overbodige luxe. Hetzelfde geldt voor gesloten ruimtes, waarin gassen worden gebruikt of gemaakt. De brand- en veiligheidswachten dienen het potentieel gevaar te meten, en preventief op te treden waar nodig. Mensen die deze functies uitoefenen moeten tevens de voorschriften kunnen toepassen met betrekking tot het milieu, de persoonlijke beschermingsmiddelen van de medewerkers en de administratieve verplichtingen rond de opslag, vervoer en behandeling van gevaarlijke stoffen. Hoewel er niet echt voorkennis nodig is om deze job uit te oefenen, is een zeer intensieve training wel noodzakelijk. Vandaar dat het team van Z-Staffing Antwerpen, na een grondige selectie, een maatopleiding organiseert voor de kandidaten en hen zo klaarstomen voor de job.

In 2013 vinden er op verschillende tijdstippen opleidingen plaats, tussen maart en september. De data van onze infosessies én opleidingen vind je steeds terug in de agenda op onze website http://z-staffing.org/News/agenda.php.

Voor meer informatie kun je ook terecht op het nummer 03/541.42.41 of op safety@z-staffing.org.

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 17 januari 2013, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. 2 reacties.

  1. dennis duiker

    ik ben dennis duiker ik sta in geschreven bij de VDAB mijn CV is ook daar mijn rijks nummer is 62030962144 ik wil graag op de derde sessie voor de opleiding brandwacht vanwege mijn ervaring kunt u mij alstublief plaatsen op de lijst en mij informeeren hoe laat de tijd is om daar te zijn hope op een antwoord graag ik probeerde te bellen maar het moch niet baten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: