De Z-Staffing Cleaning Tour komt naar je toe !

Het team van Z-Staffing Cleaning organiseert de komende maanden wekelijkse infosessies over ‘werken in de schoonmaaksector’ op verschillende plaatsen in Limburg, Kempen, Vlaams-Brabant en Antwerpen.

Hiermee willen we de aandacht richten op een belangrijke factor inzake mobiliteit in de sector cleaning. Voor onze klanten is het vaak noodzakelijk dat hun medewerkers beschikken over eigen vervoer om zich te kunnen verplaatsen naar verschillende bedrijven waar gepoetst moet worden. En dit is voor vele werkzoekenden niet haalbaar omdat een rijbewijs en een eigen wagen geen vanzelfsprekendheid zijn. Z-Staffing heeft dit item daarom op de agenda geplaatst in gesprekken met VDAB en de werkgevers om samen tot een oplossing te komen.

Maar daarnaast willen we de factor van mobiliteit ook in een positief daglicht plaatsen nl. dat de sector juist een ruim aanbod aan vacatures aanbiedt die werkzoekenden dichtbij hun woonplaats kunnen invullen. Wie dichtbij huis wil werken, heeft dus een grote kans op succes door te kiezen voor een beroep in de schoonmaak, hetzij bij bedrijven of particulieren.

Vaste locaties van onze Cleaning Tour  zijn de kantoren van Z-Staffing in St-Truiden, Genk, Paal en binnenkort ook in Boom. En we gaan bovendien ook langs in bedrijven, verspreid over de 3 provincies waar we kandidaten voor onze schoonmaakvacatures zoeken.

Heb je interesse om te werken in de schoonmaaksector, meld je dan telefonisch aan voor één van onze infosessies. Je vindt de data in de agenda op onze website of je kan bellen op het nummer 089/614412.

Bedrijven die schoonmaakpersoneel zoeken kunnen altijd contact nemen voor een infosessie bij hen in huis. Onze Cleaning Tour komt graag langs in uw bedrijf en wij nodigen geïnteresseerde kandidaten uit de regio uit via onze verschillende rekruteringskanalen.

Boek snel je afspraak voor één van onze infosessies die je terugvindt in de agenda op onze website http://z-staffing.org/News/agenda.php.

Wij kijken alvast uit naar je komst!

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 27 november 2012, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: