Jobcafé voor technische profielen op 27/11 van 19u tot 21u in St-Truiden

Het kantoor van Z-Staffing St-Truiden  organiseert op dinsdagavond 27/11 een jobcafé voor technische profielen.

Heel wat van onze klanten uit de ruime regio rond St-Truiden zijn dringend op zoek naar technische profielen zoals productiemedewerkers en -operatoren, technici, elektriciens, monteurs, onderhoudstechnici, mechaniciens, enz.

Wij begeleiden hen in hun zoektocht naar deze nieuwe medewerkers.

Op dinsdagavond 27 november vanaf 19u bieden wij daarom geïnteresseerde kandidaten de kans om te komen kennismaken met enkele werkgevers uit de regio tijdens een gezellig jobcafé.

Ben jij op zoek naar een nieuwe technische uitdaging en wil je graag kennismaken met enkele bedrijfsleiders, neem dan snel contact op met onze consulente Sarah Hex op het nummer 011/480890.

Sarah matcht jouw profiel met de openstaande vacatures en zorgt ervoor dat je op 27/11 enkele interessante speeddates staan te wachten. Ze bezorgt je vooraf alle nodige informatie over de werkgevers en de jobinhoud zodat je helemaal voorbereid bent voor je kennismakende gesprekken.

Bovendien zorgen we voor een gezellige sfeer tijdens het jobcafé zodat alle aanwezigen op een rustige manier met elkaar kunnen praten. Geen stresserende sollicitatiegesprekken, gewoon een losse babbel met uitzicht op nieuwe toekomstmogelijkheden!

Heb je interesse, meld je dan vóór 23/11 aan voor het jobcafé op het nummer 011/480890 of mail sint-truiden@z-staffing.org.

Wij kijken alvast uit naar je komst!

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 19 november 2012, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: