Sportvacature.be lanceert vernieuwde vacature-website

Ben je op zoek naar een job in de sportsector ? Neem dan zeker een kijkje naar de volledig vernieuwde webomgeving van www.sportvacature.be

Wie op zoek is naar een job in de sportsector kan zich voortaan online registeren via de vacature-website www.sportvacature.be.

Kandidaten ontvangen na registratie login-gegevens en kunnen hiermee een eigen profielpagina beheren, CV opladen/wijzigen, online solliciteren, … en zich laten matchen met de juiste sportvacatures. Een CV opladen is heel eenvoudig!

Werkgevers kunnen eveneens na registratie zelf hun vacatures online plaatsen en beheren, kandidaten “searchen”, zoekopdrachten instellen om de “witte raaf” te vinden, statistieken bekijken van de geplaatste vacature, een banner opladen, … Kortom, een tool om online alles te beheren waar je ook bent.

Voor meer info, contacteer Yves Steyaert op yves@sportvacature.be.

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 15 november 2012, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: