Z-Staffing Consultancy behaalt het Qfor label voor training en consulting activiteiten

Image

Sinds onze oprichting in 2004 werken we met het ganse team van Z-Staffing dagdagelijks aan de 3 pijlers van onze dienstverlening nl. een projectmatige aanpak, innovatief maatwerk en een doorgedreven service.
Om de kwaliteit van onze dienstverlening te kunnen aantonen aan onze klanten behaalden we in 2005 ons VCU-label en zijn we sinds 2009 erkend lid bij Federgon, de federatie van partners voor werk.
Begin 2012 bevestigde de ESF-auditcel voor onze ganse organisatie de goedkeuring van de ESF-kwaliteitsopstap en heel recent, nl. op 24/07/12, behaalden we het Qfor label voor de activiteiten van ‘training en consulting’ van onze divisie Z-Staffing Consultancy. Het ganse team van Z-Staffing is terecht fier op deze behaalde certificeringen van onze organisatie, die duidelijk nog in volle groei zit.

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 2 augustus 2012, in Uncategorized en getagd als , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: