Z-Staffing breidt haar HR-dienstenpakket verder voor u uit.

Sinds 2004 kent Z-Staffing een geleidelijke, maar gestage groei. Onze klanten kennen ons als dé niche-specialist die hun wens naar flexibele werkkrachten op de meest inventieve en kwalitatieve manier invult. Vanuit onze Z-Scan werken we voor u een stappenplan op maat uit: van rekrutering, selectie en opleiding tot opstartbegeleiding en payrolling.

Zeven jaar expertise in uitzendwerk en werving en selectie geeft ons een stevige basis om enkele bijkomende diensten aan u voor te stellen.

Outplacement

Slaat de crisis harder toe dan verwacht? Heeft u al gehoord van CAO 82bis? Z-staffing start momenteel haar outplacement-dienstverlening op. Ontslagen zijn nooit aangenaam, noch voor de werkgever, noch voor de werknemer. Z-Staffing helpt u aan uw wettelijke verplichtingen te vervullen én begeleidt uw werknemers naar een nieuwe, gepaste job.

Preventie en juridisch advies / Outsourcing

Heeft u nood aan juridisch advies of ondersteuning op het vlak van veiligheid? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Z-Staffing heeft de ervaring én kennis in huis om u bij te staan in die zaken die misschien niet tot uw core-business behoren. Onze ervaren preventieadviseur en eigen jurist helpt u lastige klippen te omzeilen en heikele vraagstukken op te lossen vóórdat ze een gevaar voor uw organisatie kunnen vormen. Wil u deze ondersteuning bij u ter plaatse? Geen probleem, u kan bij ons terecht voor outsourcing van een preventie-en/of juridisch adviseur.

Opleidingen

U loopt al eens projecten mis door het ontbreken van de juiste certificaten? U merkt dat sommige medewerkers nog kennis ontberen? Vanaf dag 1 behoort het opleiden van uitzendkrachten tot onze core-business. Laat niets aan het toeval over en schakel Z-Staffing in om de competenties van uw medewerkers up te graden tot uw standaard. Op dit moment biedt Z-Staffing zoals aan: VCA-opleidingen, HACCP, klantvriendelijkheid, attitudetrainingen, opleidingen voor brand- en veiligheidswachten, monteurs/elektriciens van zonnepanelen, industriële reinigers met SIR (hogedrukspuiter) attest, contact center agents, ramenwassers, bakkersgasten en productieoperatoren. Zoek u een korte opleiding op maat van uw bedrijf voor een prijs op uw maat? Contacteer ons vrijblijvend.

Sportvacature.be

Z-Staffing specialiseert zich in bepaalde sectoren en wil hier vooral innovatief in zijn. Vandaar de keuze om ons vanaf 2012 ook op de sportsector te richten. Niet alleen op sportclubs en -organisaties maar op alle bedrijven die op de één of andere manier gelinkt zijn aan sport. Voor deze bedrijven bieden wij nu een uniek aanbod, gaande van de rekrutering en selectie, tot opleiding en begeleiding van kandidaten met talent voor de sportsector.

Z-Staffing haalde hiervoor een specialist in huis: Yves Steyaert, die al een rijke carrière in het sportmanagement achter zich heeft, ontwikkelde bovendien een eigen website www.sportvacature.be  Gaandeweg willen we dit HR-platform uitbouwen tot de onmisbare schakel tussen sportliefhebbers en bedrijven of organisaties in de sportsector.

Z-Project Staffing nv ■ Industrieweg 57B ■ BE-3583 Paal-Beringen

T +32 (0)11 77 14 56 ■ F +32 (0)11 77 14 59

■ info@z-staffing.org ■ www.z-staffing.org

■ Erkenning VG.1028/BU, VG 1028/BUO, B-AB08031, DC02135

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 9 maart 2012, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: