Student aan het werk: 50 days off…

50 days off…

Fun, pleasure, knowlegde, experience en jawel… money!!

Vadertje staat heeft het vanaf 2012, op het eerste zicht, wel héél gemakkelijk gemaakt voor alle werkwillige studenten. 50 dagen werken aan een (heel) laag RSZ-tarief en bovendien waar en wanneer je maar wil!

Zo eenvoudig lijkt het alleszins… En was het effectief zó simpel, dan zou onze ex-minister van administratieve vereenvoudiging spontaan terugkeren naar de Vlaamse regering. Al zit hij nu op een ander niveau van katoen te geven.

Van katoen geven, dat is wat werkgevers van hun werknemers, en dus ook van jou, verlangen. En omdat je hiervoor wel meer bagage nodig hebt dan je op het eerste zicht zou denken, helpt Z-Staffing je graag op weg!

Onze consultants van Z-Staffing weten de bomen door het bos van de regels en de uitzonderingen op de uitzonderingen van deze regels te vinden. Laat je professioneel begeleiden en zelfs Opleiden om jouw droom-studentenjob te vinden. Waarom niet het aangename aan het zeer aangename koppelen en wie weet… wat er later nog aan vast hangt???

 Bedrijven staan in de rij om jullie jonge talenten te verwelkomen! Je studentenjob kan voor jou de ideale opstap zijn om je cv aantrekkelijk te maken en om je vertrouwen op de arbeidsmarkt net die boost te geven die het verschil maakt.

 

 

 

 

 

Ben je nog een complete leek in dit vak? Geen probleem: check out volgende sites:

www.z-staffing.org

https://www.socialsecurity.be/site_nl/…/studentatwork/index.html

www.p-i.be

http://www.acv-enter.be/het_acv/jongeren/job-student/sociale-zekerheid/default

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 10 februari 2012, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: