Wagenpark Z-Staffing

Wagenpark Z-Staffing

Bij Z-Staffing waren we toe aan vernieuwing van ons wagenpark want er liepen heel wat wagens uit hun bestaande leasingcontract. Maar bovenal vonden we het een must om rekening te houden met het milieuaspect van de CO2 uitstoot.

Daarom was de keuze snel gemaakt om de ingeslagen weg van de volledige Z-Group te volgen, die juist een lucratieve overeenkomst met Ford hadden getekend. Samen kiezen we, naast het groene aspect, ook doelbewust voor versterking van de Limburgse autofabrikant die uiteraard een grote invloed heeft op de tewerkstelling in deze regio.

Bovendien is het Ford-gamma gekend voor zijn uitstekende service, lage CO² uitstoot door zijn verfijnde motoren, veiligheid, rijplezier en innovatieve technologieën. Dit alles resulteert in volledig uitgeruste wagens voor ieder business segment.

Om de werknemers van Z-Staffing te laten kennismaken met het Ford gamma lieten we onze algemene vergadering op 8 december 2011 plaatsvinden in de showroom van      onze toekomstige Ford dealer Herroelen motors uit Dilsen.

Tijdens de voorbereiding van deze algemene vergadering kon Z-Staffing al meteen genieten van de doorgedreven service van het Herroelen team. Niets was hen te veel om mee te helpen aan een vlekkeloos georganiseerde avond.

Bij een hapje en een drankje kregen onze medewerkers een uiteenzetting over de behaalde resultaten in 2011 en de toekomstvisie van Z-Staffing. Daarna kon iedereen kennismakenmaken met de geselecteerde Ford modellen die in de showroom stonden te glimmen.

Het enthousiasme van onze medewerkers bevestigde dat Ford een goede keuze is!

Geplaatst op 9 februari 2012, in Uncategorized en getagd als , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: