Z-Staffing schenkt het bedrag van de eindejaarsgeschenken aan een goed doel!

Nadat we bij Z-Staffing de voorbije jaren telkens een traditioneel eindejaarsgeschenk cadeau hadden gedaan aan onze klanten en uitzendkrachten, vonden we het dit jaar tijd voor iets anders.

Na wat brainstormen werd het idee geöpperd om een goed doel te sponsoren. Zoals altijd dienden Z-Staffing’s visie, missie en waarden, gekoppeld aan onze kijk op maatschappelijk verantwoord ondernemen, geïdentificeerd te worden met dit goed doel.

Na een bezoekje aan het  BCG, Belgisch Centrum voor Geleidehonden, bleek al snel dat deze organisatie hiervoor perfect geschikt was. De doelstellingen van het BCG m.n. informeren, opleiden, begeleiden en nazorg verlenen, zorgden voor een match met Z-Staffing’s kwaliteitsfocus namelijk goed geïnformeerde, begeleide en opgeleide uitzendkrachten.

Sinds 1990 leidt een team van vrijwilligers van het BCG geleidehonden op om ze daarna kosteloos ter beschikking te stellen aan personen die blind of slechtziend zijn over heel België. Het spreekt voor zich dat iedere financiële steun voor deze organisatie meer dan welkom is! Meer info kan je terugvinden op hun website http://www.geleidehond.be

Het resultaat van de samenwerking tussen Z-Staffing en het BCG kan je hieronder bewonderen.

Onze klanten waren alvast enthousiast over dit initiatief!

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 27 januari 2012, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: