Geschiedenis Z-Staffing

Uitzendorganisatie Z-Staffing werd opgericht in 2004 (toen nog Z-In Project Interim) door zaakvoerder Pascal Meuris. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sector had hij een eigen visie ontwikkeld over het uitzendgebeuren. Uitzendkrachten beter informeren over een job en hen bovendien ook opleiding en begeleiding aanbieden, in plaats van ze zomaar uit te zenden, waren de doelstellingen.

Matty Zadnikar, eigenaar van de Z-Group, en Philip Smet, bestuurder Smet Jet Water Solutions, stapten mee in het project van Pascal en samen gingen ze brand- en veiligheidswachten rekruteren, selecteren, opleiden en begeleiden tot een job in de petrochemie (safety). Hiermee creëerden ze kansen voor werkzoekenden zonder opleiding of ervaring. Bovendien zetten ze tal van samenwerkingen op poten met verschillende arbeidsmarktactoren zoals VDAB, Jobkanaal, Azertie, GTB, OCMW’s, onderwijs, enz. Dit succesvolle project reflecteerde zich al snel in andere niches zoals industriële cleaning, traditionele cleaning, industrie, voeding, energie en call.

Door de filosofie van het opleiden en begeleiden ook continu bij zijn eigen medewerkers toe te passen mag Z-Staffing stellen dat men specialisten in zijn niches heeft ontwikkeld.Attente opvolging van de sector en een luisterend oor bieden voor de noden van hun klanten zorgde dikwijls voor innovatieve ideeën. Zo werd er o.a. een klimwand aan het kantoor van Paal bevestigd waardoor uitzendkrachten meteen getest kunnen worden op hoogtevrees.

Hoogtevrees?

Met deze instelling ontwikkelde Z-Staffing door de jaren heen een concept waarbij men de bedrijven tracht aan te sporen om af te stappen van hun zoektocht naar “witte raven”. In plaats daarvan stimuleert Z-Staffing zijn uitzendkrachten door hen duidelijke informatie, opleiding en begeleiding te bieden waardoor ze de job vinden die bij hen past. Al deze initiatieven bieden vanzelf oplossingen voor de personeelsproblemen bij Z-Staffing’s klanten.

Ondertussen is Z-Staffing uitgegroeid tot een kleine, resultaatgedreven uitzendonderneming met zijn maatschappelijke zetel in Paal en nog eens 7 andere uitzendkantoren verdeeld over Limburg, Antwerpen en Henegouwen. Z-Staffing telt op dit ogenblik 37 werknemers, is erkend lid bij Federgon en VCU gecertificeerd.

Het is duidelijk dat Z-Staffing niet op zijn lauweren rust, bewijs hiervan is de opstart van NexZt in 2012. Een allesomvattend concept voor werving en selectie, outplacement en rekrutering van lager-, midden- en hoger kaderprofielen.

Z-Staffing

Good work, great job!

Over Z-Staffing

Uitzendkrachten zijn cruciaal voor uw bedrijf. Ze zijn er niet alleen voor tijdelijke opdrachten of om pieken of dalen op te vangen. Steeds meer maken ze integraal deel uit van uw activiteiten. Dat maakt ook hun selectie, begeleiding en opvolging belangrijk voor de continuïteit en productiviteit binnen uw bedrijf. Daarom gaat Z-Staffing verder dan traditionele uitzendkantoren... Daarom dit blog om u beter te informeren!

Geplaatst op 30 november 2011, in Uncategorized en getagd als , , , , , , , , , , , , , , , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: